DLTC - Dordrechtse Lawn Tennis Club

Van DLTC kreeg ik de opdracht om het clubhuis van nieuwe meubels te voorzien. Samen met de interieurcommissie kwam ik tot een plan. Het meubilair werd vervangen voor een multiplex inbouwkast voor onder meer de prijzen en de TV, een multiplex vergadertafel met bijpassende bank, een multiplex vakkenkast achter de bar, steigerhouten banken met bijbehorende tafels, een krijtbord bij en een DLTC logo op de bar en gegalvaniseerde barkrukken.

DLTC moodboard
Moodboard

Bijgaand moodboard toont de nieuwe look & feel van de vernieuwde tennis kantine waarbij de clubkleuren een rol spelen. Hout speelt daarbij een rol om meer warmte toe te voegen in de wat koele en akoestisch hol klinkende ruimte.

DLTC moodboard
Kleuren & Materialen

Het logo is uitgangspunt voor de gekozen kleuren: een rode accentkleur met een rustige (donker) grijze en witte basis. Het materiaal bestaat uit essenhout multiplex (inbouw)meubels en steigerhouten banken en bijzettafels met kleurige kussens.

Plattegrond DLTC
Plattegrond

De plattegrond toont de meubelopstelling en een grote rode inloopmat tussen ingang en bar. Het verbetert de akoestiek, zorgt voor vocht- en vuilopname én accentueert de loop naar de bar.

DLTC steigerhout meubilair
Steigerhouten banken en tafels

De interieurcommissie koos voor steigerhout materiaal voor de banken en bijzettafels. Kussens in de verschillende kleuren van het logo zorgen voor een confortabel, warm en kleurrijk resultaat.

DLTC logo bar
Baraanzicht met logo

De grijze tegels zijn vervangen door een groot DLTC logo aan de voorzijde van de bar. Zo valt deze meer op en resulteert dit hopelijk ook in meer baromzet!

DLTC vakkenkast bar
Multiplex vakkenkast

Op de rode achterwand is een multiplex vakkenkast van essenhout gemonteerd waardoor er extra bergruimte ontstond en de barproducten beter uitgelicht konden worden. 

TV- en Prijzenkast multiplex
Multiplex TV- en prijzenkast

Naar eigen ontwerp is een inbouwkast van multiplex gemaakt met bovenin een prijzenkast en in het midden ruimte voor een TV en aan de zijkanten ruimte voor de tuinkussens.

DLTC multiplex tafel en bank
Multiplex vergadertafel en -bank

De multiplex vergadertafel en bijbehorende bank van essenhout is een eigen ontwerp en uitgevoerd i.s.m. interieurbouwer Jerry Hubregtse van Timeless Classics