Luxe slaap- en badkamer

Voor een echtpaar op leeftijd is de garage verbouwd tot luxe slaap- en badkamer met zicht op de achterliggende tuin. Door slaap- en badkamer op de begane grond in te richten hoeft men de trappen in de villa niet meer op. Het genieten kan beginnen: een slaapvertrek met bed en grote inloopkast, een relaxruimte met loungestoelen en TV, alsmede een grote wellness-ruimte met inloopdouche, bad, wastafels en toilet. Alles in 1 grote open ruimte waar men, ook als men op termijn slechter ter been wordt, goed uit de voeten kan met bijvoorbeeld een rolstoel of rollator.

Van garage naar luxe slaap- en badkamer
Moodboard

Bijgaand moodboard is het uitgangspunt voor het interieur ontwerp. Het toont op abstracte wijze het gevoel van het ontwerp via vormen, kleuren en materialen. In dit geval: warm, rijk, luxe, met een frisse touch via kunst.

Villa look & feel
Look & Feel

De look & feel toont het interieurontwerp zoals het er in grote lijnen uit is gaan zien. Met warme, rijke materialen, moderne luxe meubels, gecombineerd met antiek en kunst die kleur aan het interieur geeft. 

Plattegrond

De plattegrond toont hoe de ruimte, de verbouwde garage, is ingedeeld. In het Plan van Eisen/Wensen staat een luxe, ruime slaapkamer met een inloopkast, badkamer, king size bed en zitje. De badkamer kijkt uit op de aangrenzend tuin. 

Perspectief

Hier ziet u de indeling en stijl van de ruimte, bezien vanuit het zitje achter het bed, met achteraan de badkamer met zicht op de tuin.

Doorsnede

De doorsnede toont de inrichting en opstelling gezien vanuit de zijkant van de verbouwde garage. Links de slaapkamer en rechts de badkamer, waarbij de wastafels tussen slaap- en badkamer gesitueerd zijn.

Kleur & Materiaal

De materialen bestaan uit tegels in naturel en donkerbruine kleuren met een iets ruwe textuur voor de badkamer, een laagpolig roomwit tapijt in de slaapkamer, crèmekleurig behang achter het bed en lichtgele linnen gordijnen. Kleine details en accessoires zorgen voor een warme sfeer. De kleuren zijn natuurlijk en neutraal met grijs, (room)wit en een fris gele accentkleur.