Over

Een creatieve ram

Sinds 30 maart 1969 ben ik Patricia Frieman; een creatieve ram. Geboren en getogen in een ondernemers gezin in Twente. Opgeleid en afgestudeerd als communicant te Eindhoven. En ervaren in (online) marketing en communicatie management in de Randstad. Overal voel ik mij thuis, want ik máák mijn eigen thuis, waar ik ook woon.
 

Een lang gekoesterde droom

Sinds februari 2018 ben ik naast marketing en communicatie professional (NIMA SMP & SCP), ook gediplomeerd stylist en interieurontwerper. Een lang gekoesterde droom ging in vervulling door vakopleidingen te volgen bij o.a. het NIA. De liefde voor het vak, alsmede (woon)magazines, fotografie, architectuur, kunst, fashion en reizen is er altijd al geweest. Hoog tijd om mijn inspiratie en creativiteit ook in dit vak te combineren. Niet alleen voor mezelf, maar nu ook voor u!

Het gevoel van thuis

Mijn missie is om van ieder huis in Nederland een thuis te maken. Het gevoel van thuis is waar het mij om gaat. Genieten met al je zintuigen. Harmonie, evenwicht, rust, comfort, structuur, ruimte, proportie, licht, energie, geest, voeding en liefde zijn daarbij belangrijk. Het ene oog ziet en het andere voelt. Woorden van Ilse Crawford, een gerenommeerde ontwerpster die mij inspireert.

NO cure, NO pay

Mijn visie is om gezamenlijk tot een passend ontwerp te komen. Het gaat om het proces dat uiteindelijk tot een verrassend resultaat leidt. Uitvragen en aanvoelen wat u wilt kan ik heel goed door mijn hoogsensitiviteit (HSP). Naadloos aansluiten bij uw wensen, waarbij ik eerst uitga van functionaliteit: een ruimte moet ook praktisch zijn. Uiteraard in combinatie met schoonheid en mijn eigen ‘handtekening’. Met mijn marketing en communicatie achtergrond kruip ik zonder moeite in de huid van de klant: ja, ú! Succes verzekerd. Niet onbelangrijk: ik werk op basis van NO cure NO pay.

Geniet met al je zintuigen

Heeft u al een gevoel van thuis? Een huis of (werk)ruimte waar u elke dag met plezier in woont of verblijft? Samen met u stel ik uw ideale ruimte samen. Vraag naar de mogelijkheden. Ik ga graag met al mijn zintuigen voor u aan de slag en creëer uw ‘sacred space’!

Patricia

Foto: Stephanie Kleine