Belangrijkste tip van het jaar

Belangrijkste tip van het jaar

Vanavond is het weer zover. We laten het jaar 2019 achter ons en glijden om 24:00 uur het nieuwe jaar in. Het jaar 2020 is een speciaal getal voor mij en ik hoop dan ook dat het een heel speciaal jaar wordt. Maar eigenlijk is ieder jaar speciaal….

Zo leerde ik via het persoonlijk development programma ‘365 dagen succesvol’ dat ieder jaar weer je beste jaar ooit begint. Dat vind ik bijzonder inspirerend en een hele mooie start van ieder nieuwjaar. Het is de belangrijkste tip van het jaar die ik je graag geef:

  1. Begin elk jaar weer opnieuw
  2. Creëer steeds een nieuw verlangen
  3. Maak een nieuwe noodzaak
  4. Bevrijd jezelf opnieuw van de ideeën en overtuigingen waar je weer in vastloopt
  5. Droom elk jaar weer een stap groter dan je tot nu toe hebt gedurfd.
    Zo blijf je in beweging!

Het afgelopen jaar was voor mij heel bijzonder. Ik werd 50 op 30 maart jl. en vierde dit onder meer met mijn familie bij hotel & restaurant Villa Augustus. Een droomlocatie (tip 5) waar we met z’n allen overheerlijk hebben gegeten en geslapen. Een klein feestje met intimi maakte mijn verjaardag helemaal af.

Bijzonder was ook dat ik dit jaar ‘gedate’ heb. Ik had me voorgenomen om daar in 2019 werk van te maken. Daarvoor las ik eerst het boek ‘Vind je eindman’. Een aanrader voor single vrouwen! Als ex-relatieverslaafde ben ik extra alert op ‘foute’ mannen, die ik helaas nog steeds aantrek. In 2020 begin ik daarom gewoon weer opnieuw (tip 1)!

Mijn verlangen is om mijn onderneming verder uit te bouwen (tip 2) en part-time werk te vinden wat te combineren is met mijn eigen bedrijf (tip 3). Pure noodzaak! Heb je een netwerk of relaties die mij hierin verder kunnen helpen, dan verneem ik dat graag. Durf te vragen …. wat ik zelf nog steeds erg lastig vind (tip 4)!

Wat is jouw verlangen voor 2020? Kan ik wellicht één van je wensen vervullen? Heb je een huis dat onderhanden genomen moet worden? Een woonkamer of andere ruimte die niet meer bij je past? Ik help je graag in het nieuwe jaar met een nieuwe omgeving, waarin je al je andere wensen en verlangens vorm geeft. Mag ik je méér dan inspireren?

Tot slot wens ik je een gezond, gelukkig en succesvol 2020 toe!

Patrice