DLTC - Dordrechtse Lawn Tennis Club

Van DLTC kreeg ik de opdracht om het clubhuis van nieuwe meubels te voorzien. Samen met de interieurcommissie kwam ik tot een plan. Het meubilair werd vervangen voor een multiplex inbouwkast voor onder meer de prijzen en de TV, een multiplex vergadertafel met bijpassende bank, een multiplex vakkenkast achter de bar, steigerhouten banken met bijbehorende tafels, een krijtbord bij en een DLTC logo op de bar en gegalvaniseerde barkrukken.

DLTC moodboard
Moodboard

Bijgaand moodboard toont de nieuwe look & feel van de vernieuwde tennis kantine waarbij de clubkleuren een rol spelen. Hout speelt daarbij een rol om meer warmte toe te voegen in de wat koele en akoestisch hol klinkende ruimte.

DLTC moodboard
Kleuren & Materialen

Het logo is uitgangspunt voor de gekozen kleuren: een rode accentkleur met een rustige (donker) grijze en witte basis. Het materiaal bestaat uit multiplex (inbouw) meubels en steigerhouten banken en bijzettafels met kleurige kussens.

Plattegrond DLTC
Plattegrond

De plattegrond toont de meubelopstelling en een grote rode inloopmat tussen ingang en bar. Het verbetert de akoestiek, zorgt voor vocht- en vuilopname én accentueert de loop naar de bar. Extra baromzet is altijd gewenst!

DLTC steigerhout meubilair
Steigerhouten banken en tafels

De interieur commissie koos voor steigerhout als materiaal om de banken en bijzettafels met kussens in de verschillende kleuren van het logo. Een warm, kleurrijk en stoer resultaat.

DLTC logo bar
Baraanzicht met logo

De grijze tegels die op de bar zaten zijn vervangen voor een groot DLTC logo aan de voorzijde van de bar. Zo valt deze meer op en resulteert dit ook in meer baromzet!

DLTC vakkenkast bar
Multiplex vakkenkast

Op de rode achterwand is een multiplex vakkenkast gemonteerd waardoor er extra bergruimte ontstond en de barproducten beter uitgelicht konden worden. 

TV- en Prijzenkast multiplex
Multiplex TV- en prijzenkast

Naar eigen ontwerp is een inbouwkast van multiplex gemaakt met bovenin een prijzenkast en in het midden ruimte voor een TV en aan de zijkanten ruimte voor de tuinkussens.

DLTC multiplex tafel en bank
Multiplex vergadertafel en -bank

De multiplex vergadertafel en bijbehorende bank is een eigen ontwerp i.s.m. interieurbouwer Jerry Hubregtse van Timeless Classics.