Stadsappartement

Voor dit stadsappartement heb ik de meubelindeling en styling aangepakt. In de hal, woonkamer en slaapkamer is 1 type behang in 3 verschillende kleuren toegepast voor meer eenheid. Met een groen accent in de slaapkamer, een bruin in de woonkamer en een okergeel accent in de keuken. In de keuken staat een nieuwe eettafel met okergele fauteuils. Een rail met spots licht het werkblad in de keuken en de hal nu beter uit. Boven de eettafel hangt een prachtige nieuwe lamp. De woonkamer kreeg een nieuwe salontafel en accessoires. Ook het terras werd voorzien van meubilair en planten. Een TV- en boekenkast in de woonkamer, kastruimte in de keuken en nieuwe raambekleding in het hele huis staan nog op de planning. 

moodboard stadsappartement keuken
Moodboard keuken

Het moodboard voor de keuken bestaat uit een look & feel die een warme, intieme sfeer in de hal bij binnenkomst weergeeft en een wat lichtere sfeer in de keuken. Deze laatste wordt verrijkt met zwarte, grijze en goudkleurige accenten.

stadsappartement keuken-kleur en materiaal
Kleur & Materiaal keuken

Het kleuren- en materiaalplan voor de keuken bestaat uit een donkergrijze stenen vloer, witte geverfde wanden, okergele stoffen stoelen en wand met behang, aluminium kleurige spots en afzuigkap, lichtgrijze jaloeziën en donkere houten stoelpoten.

stadsappartement woonkamer-materiaalenkleur
Moodboard woonkamer

De look & feel van de woonkamer bestaat uit een warm en ‘natuurlijk’ palet aan kleuren en materialen. Een rustige basis waaraan diverse accentkleuren toegevoegd kunnen worden. Er is gekozen voor diverse groene tinten.

stadsappartement woonkamer-materiaalenkleur
Kleur & Materiaal woonkamer

Naast een rustige basis heeft de woonkamer 2 accent- kleuren: donkerbruin en groen. De materialen bestaan uit een lichte eiken parketvloer, wit geverfde wanden, beige bank en fauteuil (stof Todi van Flexform), donkerbruine leren stoel en houten boekenkast, vloerkleed van ponyskin, wit marmer en wengé trays en diverse groene sierkussens.

Stadsappartement behang Elitis
Hal

De wand in de hal heeft een behang van Elitis (Natives / Movida) en een hangende rail met dimbare alu spots van Flos (Light Light).

Stadsappartement keuken
Eethoek

Om de ronde IKEA eettafel staan okergele fauteuils van Flexform (Pat). Erboven hangt de dimbare Brokis (‘knot’) lamp met bruin gerookt glas en bronzen accent. De hanglamp is bij Swartsenborgh Exclusieve Interieurs te Dordrecht gekocht.

Stadsappartement woonkamer
Vloerkleed

De salontafel van Flexform staat op een ponyskin vloerkleed van Limited Edition.  

Accessoires
Accessoires

De accessoires van RAW Interiors te Breda staan op een tray van wit marmer.

Stadsappartement behang Elitis
Behang

Eén wand in de woonkamer is behangen met het vergrijsde bruine behang van Elitis (Natives/Movida).

Accessoires
Kussens

Diverse groen getinte kussen van RAW Interiors (ver)sieren de beige Flexform hoekbank (Groundpiece, stof Todi).

IMG_6762
Slaapkamer

Net als in de woonkamer en hal is er één wand in de slaapkamer met hetzelfde Elitis behang (Natives/Movida) behangen. Dit keer in een vergrijsde groene kleur. De lamp is van Artemide (Tolomeo). 

IMG_6949
Terras aan woonkamer

Het terras, aangrenzend aan de woonkamer, heeft donkere grijze alu loungestoelen en salie groene bloempotten van Elho.